Povestea Noastră

Organic since 1480

human & nature

Încă din 1480 Khan Al Saboun este un etalon în ceea ce privește diversitatea gamei oferită, cu precădere pentru nevoile și gusturile clienților. 

Cu recunoașterea importanței naturii, a apărut conceptul eco-village, în care Khan Al Saboun a prioritizat tradițiile, grija pentru mediul înconjurător și a dezvoltat căi de producție eco-friendly. Expozanții, profesioniștii din industrie, dar și cei interesați de gama noastră sunt întotdeauna bine veniți pentru a povesti despre istoria noastră, a testa produsele și a stabili parteneriate de lungă durata.

Khan Al Saboun se mândrește cu o echipă de profesioniști care are ca scop păstrarea autenticității și tradițiilor. În același timp se pune accent pe inovație și precizia în a produce săpunuri, uleiuri, creme, loțiuni și arome premium, perfecte pentru diferite tipuri de piele și păr.

Dorința de a fi în armonie cu natura definește Khan Al Saboun și a făcut ca acest brand să cunoască recunoaștere internațională prin calitatea superioară. Dr Bader Hassoun a dezvoltat rețetele pentru săpunuri avându-le la bază pe cele ale strămoșilor.

Khan Al Saboun subliniază identitatea fiecărui produs și ingredientele folosite de origine 100% naturală.

Povestea Noastră - carte post2
Povestea Noastră - carte post